Zoals u al heeft lezen op onze "homepage" heb ik weer even tijd gevonden om de website weer een beetje bij te werken, er is echt veel gebeurd sinds maart.

Allereerst hebben we in het eerste weekend (donderdag t/m zondag) weer een vrachtauto gehuurd om al onze planten weer naar huis te krijgen.

Op de eerste zondag van mei is er natuurlijk ook altijd de kuipplantenveiling van onze vereniging (www.dekuipplant.nl) hier helpen we altijd een handje mee, onder ander door een veiling catalogus te maken met daarin alle aangeboden planten en de start prijs, deze vindt altijd gretig aftrek onder de bezoekers van de veiling. Dit jaar gemaakt door Kampert drukwerk, onze dank daarvoor!

 

op 2e Pinksterdag waren wij aanwezig op de Exotische Planten Beurs in Haps (toegang gratis voor bezoekers), we hebben daar heel veel verschillende stekken en zaailingen van onze eigen planten  te koop aangeboden. We hadden geluk met het mooie weer en misschien daardoor wel vele bezoekers. we hebben daar met plezier gestaan en komen graag volgend jaar daar weer terug!

 

Ondertussen zijn we weer druk bezig met zaaien en stekken.

om de stekken beter te kunnen verzorgen hebben we zogenaamde eb en vloed tafels gekocht, dit maakt het watergeven een stuk makkelijker voor ons.